anith sufia ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6003249858338528843\x26blogName\x3dSufiaRuslli\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/\x26vt\x3d5553623893358311309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Title ? I don't know :)
Saturday, 3 August 2013 | 07:25 | 0 speak(s)

I love Mostacho's photos | via Facebook
Ehh, Assalamualaikum  uolls. Firstly,nak mintak maaf banyakII. Dah lame kan sufia tak hupdate blog? Kan kan? Hee,act ade sebab. Semenjak due menjak tige menjak ni,Sufia buzy tahap dewa kayangan yang tinggiiii sekali tu. Hm,sorry okay?

Dah nak raye dah kann? Sekejap je mase berlalu. Pejam celik pejam celik dah nak raye dah.Tahun ni kan,idk why excited gile kot nk raye.Tak same langsung dengan tahun lepas punye raye.Tahun ni family sufia pakai baju warne biru.Korang?Dah beli dah baju raye?Belum?CepatII.Hee,act takde bende yang nak ditaip ni.Sebab tulah melencong kemana tah post hari ni.

Ehh,nak cite ni. Tadi kan,ade lah sorang makhluk Allah yang dah lame dah unfriend ngan sufia dalam Fb add balik Fb sufia. Tapi kann,sufia confirm je. Dah lame dah tak tegur die. Bile sufia tegur die, alhamdulillah die balas.Die dah lain dah sekarang. Tak macam dulu. Tapi takpe,tak kesah punn. Hm,bosan ahh cakap pasal die.

Tadi kann, ade kawan sufia name die Adawwiyah suruh sufia ajar die buat blog. Hmm, i don't mind. Just accept her request. Haritu pun ade sorang kawan sufia suruh sufia ajar die. Hah, ni blog die. Tekan sini. Cung gile kott blog die. Tengok aa sape yang ajar. Mwehehe,bangge gile kott. Ringan-ringankanlah tangan anda untuk follow blog die ehh? Hehe, promote je.

Hmm, ape lagi ehh? Act, dah takde ape dah yang nak ditaip. Sufia stop kat sini ehh? Okay, bye korang. Selamat Berpuasa :))






♥ Older |
Assalamualaikum~
Diary About Links Follow


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to exchange link with me.


Put or your profile and your biased here. Put something usefull.








Domo