anith sufia ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6003249858338528843\x26blogName\x3dSufiaRuslli\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/\x26vt\x3d5553623893358311309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
All about friends.
Monday, 27 May 2013 | 10:50 | 0 speak(s)

Best friends we all have one clumsy idiot by that name

Okay,kawan.Hmm,aku ade kawan ke?Ade kott.Tapi aku rase tak.Kenapa ehh?Aku nak sangat.Nak sangat ade kawan yang faham aku.Faham perangai aku,boleh tolong aku,boleh teman aku even aku dalam kesusahan.Tapi,masalah sekarang.Dekat smkaka xde kawan yang macam tu.Takde orang pun yang betul betul nak kawan dengan aku.Kenape ehh?Hmm,aku sendiri pun tak tahu.

Selama ni,kalau aku ade problem aku akan share dengan senior form 4.Tapi,aku takut kalau kalau aku ni menyusahkan diorang.Tapi aku dah takde tempat lain dah nak share problem aku.Hmm,okay.Takpe.Aku pendam sorang sorang lagi bagus.Walaupun aku tak biase jalan sorang sorang,duduk sorang sorang.Aku akan cuba.

Sejak kebelakangan ni kan,aku rase kawan kawan se-batch dengan aku semuanya macam nak jauhkan diri dari aku.Ape salah aku ehh?Takde sorang pun yang datang tegur aku kalau aku duduk sorang sorang.Aku terasa gile babun wehh.Nak sangat.Nak sangat orang tegur sapa aku.Aku dah puas dah tegur orang.Biar orang pula tegur aku.

Kawan yang aku rapat dulu pun dah jarang tegur aku.Hmm,nak buat macam mana.Orang dah ade kawan baru.Aku jelly gile kalau tengok dia dengan newfriends dia.Sedih pun ade.Kalau aku bosan,aku akan pergi dorm sebelah and kacau kak kak senior dalam dorm tu.Hilang bosan aku and sekaligus dengan kesedihan aku.Kak kak tu faham perasaan aku.Thanks sangat.Aku bersyukur.Mujur ade tempat untuk aku share problem aku.Alhamdulillah.

Hmm,what's more?Tu je kott.Aku dah tak larat dah.Sleepy already.Yang ni je mampu aku tulis and share dekat korang.Yang lain aku simpan and pendam sorang sorang.

AKU SAYANG KAWAN KAWAN AKU EVEN DIORANG TAK SUKE AND BENCI AKU.1216 IS THE BEST!




♥ Older | Newer ❥
Assalamualaikum~
Diary About Links Follow


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to exchange link with me.


Put or your profile and your biased here. Put something usefull.








Domo