anith sufia ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6003249858338528843\x26blogName\x3dSufiaRuslli\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/\x26vt\x3d5553623893358311309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
ehh,kemana?
Friday, 1 March 2013 | 03:09 | 0 speak(s)

dandelions

Haii uolls.Rindu Kite?Atoyaii,sorry sebab dah lame sufia tak update blog.Act,sufia malas nak update.Haha,harini tibe-2 jadi rajin nak menaip.Sebab ape?Ofcourse lah sebab bosan.Bosan yang teramatlah sangat.Pagi tadi hujan,tapi dah berhenti.Korang rindu sufia?Rindu kan?Kite tahu tu.*please muntah*

Harini dah masuk bulan March right?Pantasnye waktu berlalu.Dah masuk dua bulan sufia form 2.Best lah jugak.Kawan makin ramai.Dorm tingkat 2.Kelas 2mb3,semua perempuan.Boys?Go out lah.Boleh tahan jugak lah kelas dengan perempuan je.Tahun ni,memang banyak dugaan lah.Cikgu pun pilih kasih.Kitorang tahu lah kitorang kelas 2mb3.Bukannye kelas depan.Kitorang tak cerdik.Tapi,jangan lah sampai macam tu sekali.Kitorang pun nak jugak terpilih masuk mane-2 pertandingan.Bukannye ape,kitorang pun ade perasaan jugak.Kalau ade ape-2 pertandingan mesti cikgu pilih 2mb1.Alasannye?Budak mb1 cerdik.cepat je ingat teks ape-2.Ergh,tak semestinye kann?

Cikgu,please lah.Jangan pilih kasih boleh?Kitorang pun layak jugak.Okay,dah.Stop writing about that.Dah taknak fikir dah.Tahun ni kan,perangai sorang-sorang dah berubah lah.Kalau berubah kearah kebaikan tu takpe lah jugak.Tapi,ni tidak.Okay,sufia mengaku yang sufia pun berubah jugak.Tapi,sufia dah sedar.Haritu,sufia dah salah pilih kawan.Kenapa lah sufia pilih untuk berkawan dengan dia?Padahal kawan yang sufia kawan selama ni ade disisi sufia.Ni lah orang kate..don't know lah.Malam haritu,sufia nangis.Nangis sebab kawan.Oh,macam bodoh pulak nangis  sebab kawan.Tapi,kak nana kate basic lah tu.Kawan memang macam tu.Tapi,sakit sangat bile kite ditikam dari belakang oleh kawan kite sendiri kan?Tak sangke dyorang macam tu.Selama ni sufia dah jage perasaan dyorang.Tapi,dyorang tak.Tak dan tak akan pernah.Tapi,memang ade hikmah disebalik semua tu.Sufia kawan dengan dyorang,sufia berubah.Berubah jadi jahat.Bile sufia dah tak kawan dengan dyorang,sufia berubah jugak.Berubah jadi baik *kot*.Thanks ALLAH.

Sekarang ni,sufia tengah ade problem.Tapi,problem ni bukan problem sufia sangat pun.Cume,sufia try untuk menyelesaikannye.Sufia nak jugak selesaikannye.Tapi,sufia tak tahu macam mana caranya.Problem ni berkait dengan bestfriend sufia sendiri.Dia pemimpin.Sebab tu sufia nak tegur and selesaikan problem dia.Dia ade gaduh dengan kawan sufia jugak.Argh,susah lah nak cakap dengan kawan sufia sorang ny.Sepanjang sufia kawan dengan dia,sufia tak pernah marah,tenking dia.Merajuk tu pernah lah.Tu pun bergurau.Betapa sufia jagenye hati dia.Sufia takut dia ade terguris hati dengan sufia.Sufia cuba untuk tegur dia.Tapi,selalu takde kesempatan.Kenapa ehh?Padahal,ni perkara baik yang sufia cube untuk selesaikan.Sufia takut kalau-2 batch kitorang tak diberkati hanya disebabkan perkara leceh ni.Sufia kesian dengan kawan-2 sufia.
"Ya allah,kau bantulah aku ya Allah.Janganlah kau hancurkan batch kami.Batch 1216.Tolonglah pemimpin kami.Tolonglah satukan kami."

Panjangnye story harini.Macam-macam dah kite tulis.Penat jari kite menaip.Tekan situ,sane,sini.Okay,dah.Setakat tu je harini.Kite nak mandi,solat maghrib,and makan.Lain kali kite update lagi yaw.Sorry if entry kali ni terlalu panjang dan membosankan.Kite chauu dulu.


♥ Older | Newer ❥
Assalamualaikum~
Diary About Links Follow


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to exchange link with me.


Put or your profile and your biased here. Put something usefull.








Domo