anith sufia ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6003249858338528843\x26blogName\x3dSufiaRuslli\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/\x26vt\x3d5553623893358311309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Untitled~
Monday, 24 December 2012 | 00:04 | 0 speak(s)

Things.
 
Haii,hello,hola.Yeah,bersama saya lagi dalam blog ini.Seperti biasa,anda akan membaca entry sufia yang mengarut dan merepek ini.Acehh,terlebih pulak.Okay,straight to the point.Ehh,ape point dia?Ohh,lupe.Untitled.Takde tajuk lagi?Ape ni?Sorry guys.Kite dah takde idea nak update pasal ape.Sejuk kan harini?Bukan sejuk,tapi terlalu sejuk.Hujah tak berhenti dari pagi tadi lagi.Harap banjir.Muahaha ^_^.Sekolah dah nak buka kan?Erghhh.Seriously,malas gile nak pergi sekolah.
 
Tak sabar nak jumpa junior baru tahun depan.Hahaha*gelak jahat*.Sekali lagi,Hahaha.Tahun depan dah masuk form 2.Acane rasenye ehh?Bedebor-II jantung ni.Harap sangat junior tahun depan sporting,tak nakal and baik.And,harap sangat tahun depan BATCH 1216 tak buat masalah.Amin.Tak nak bebas-II sangat.Taknak ade yang tudung singkat.Harap macam tu lah.
 
Mula-II masuk sekolah tu kan,memang rase nak keluar semula je.Tapi,lama kelamaan dah tak rasa dah macam tu.Tinggal kat asrama ni memang kena berdikari.Woah,memang susah lah nak berdikari kalau someone tu dia asyik duduk bawah ketiak mak dia je kan?Alololo,tak malu nye.Cakap nk tinggal kat asrama,tapi?Selalu bermanja dengan mak.Apodaa ^_^.Bagi adik-II form 1 tahun depan yang nak masuk asrama tu,belajarlah berdikari.Ye?
 
Nak cakap ape lagi ehh?Guys,sorry sangat if blog sufia ni membosankan.Sufia baru belajar.Semua manusia pasti melakukan kesilapan right?Oyeahh!Otak kite dah blank.Lain kali kalau ada masa,sufia update lagi.Okay,stop here. 



♥ Older | Newer ❥
Assalamualaikum~
Diary About Links Follow


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to exchange link with me.


Put or your profile and your biased here. Put something usefull.








Domo