anith sufia ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6003249858338528843\x26blogName\x3dSufiaRuslli\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/\x26vt\x3d5553623893358311309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Short Segmen: Aku Suka Dia by Hanim and Fiza.
Sunday, 23 December 2012 | 00:24 | 1 speak(s)


Syarat-syaratnya :

1. Follow blog hanim dan blog fiza.
3. Buat entry bertajuk "Short segment : ASD by hanim and fiza" dan letak banner diatas.
4. Ceritakan tentang seseorang yang anda suka spt bg, gf, idol, kawan, partner, keluarga, sertakan gambar. Ceritakan bagaimana anda kenal beliau dari pandangan pertama anda hingga sekarang. (wajib)
5. Tinggalkan link entry tersebut di bahagian comment entry ini SAHAJA. (Tinggalkan link entry anda di salah satu blog kami, blog hanim ataupun blog fiza)
6. Tag 3 orang rakan blogger anda, tolong pastikan mereka tahu.
 
*kite tag Hadifah,Anis,Mira

Okay guys,harini kite ade join satu segmen.Segmen apa?Hah,tengok tajuk..tuu kat atas tuu..Kite nak cerita pasal kawan kite.Nama dia FAIEZATI..Apa nama dia?Okay,one more.FAIEZATI.Kite nak cerita pasal dia.First time kite jmpa dia until now.
-
-
-
-
-
-
Jeng-jeng-jeng
-
-
-
-
-
-
-
-
bawah lagi ke?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ini dia kawan kite.Nama penuh dia Nur Faiezati Akmal bt.Mohd Nazri.

*yang kiri tu kawan kite*
Dia baru jadi kawan kite tahun ni.Dia satu kelas dengan kite.Okay,macam ni..Masa tu kite sakit,kite pergi klinik.Lepas kite balik klinik,kite nampak dia.And then,kite berkenalan dengan dia.Masa tu,Dia dah ade kawan.Tapi takpe,kite cuba jugak nak rapat dengan dia.Lame-II kite jadi rapat dengan dia,and jadi kawan dia until now.Kite minta maaf kalau awak serabut dengan kite.tapi,kite cuma nak rapat dengan awak je.
 
Bile kite nampak dia rapat dengan dengan orang lain,kite jadi jealous dengan dia.Ohh tidak,kite nak berkawan dengan dia ikhlas kerana Allah.Tapi,kenapa syaitan datang mengacau ehh?Kite akan cuba untuk berkawan dengan  awak ikhlas kerana Allah.Hope sangat persahabatan kite ni kekal ye?
 
Dulu,kite ingat dia tak suke kite.Tapi,lama kelamaan kite jadi rapat.Kite jalan same-II.Mane-II kite pergi akan bersama.Okay,stop here.


 


♥ Older | Newer ❥
Assalamualaikum~
Diary About Links Follow


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to exchange link with me.


Put or your profile and your biased here. Put something usefull.








Domo