anith sufia ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6003249858338528843\x26blogName\x3dSufiaRuslli\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://anithsufia99.blogspot.com/\x26vt\x3d5553623893358311309', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
Ape tajuk dia ehh?
Saturday, 22 December 2012 | 01:42 | 0 speak(s)


Spongebob
Selamat petang dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog ini.Acehh,macam pembaca berita lah pulak kite ni.Act,kite tak tahu nak hupdate pasal ape.Disebabkan kite rindu nak hupdate blog ni,so kite dicided nak hupdate jugak blog ni even kite tak tahu nak tulis pasal apa.Huahuahua,okay kite nak cerita pasal kite ba-ba-ba-balik kampung lah.Kite balik DUNGUN tiga hari and then,balik KUALA TERENGGANU.Ooh,best gila ohh.Tapi,memang penat lah perjalanan dari Kemaman ke Kuala Terengganu and then ke Besut.Woahh,penat gile.

Act,kite balik Dungun sebab abang kite nak ambik result PMR.Kitorang berdua sekolah kat SMKAKA.Yeah,kitorang berdua Kakarians.And, kite balik Besut sebab ada jamuan kat rumah sepupu kite.Lepas jamuan kite pergi rumah wan kite.Rindu wan kite,kite rehat2 kat sane and bertolak pulang pada pukul 6:30 rasenye lah.Kesian abang ipar kite,kena drive dari Kuala Terengganu ke Besut 1 hari dowh.Ish,kesian kesian kesian .*bak kata Upin&Ipin*.

Lagi-lagi?kite nak cakap pasal ape lagi ehh?okay,kite nak cakap yang kite rindu kawan-II kite.nak jumpa,nak jumpa.Eh,sabar-II.Nanti dah bukak sekolah kite jumpa puas-II,cakap apa yang rindu nak dicakap.Apa lagi ehh?dah takde dah kot.okay,stop here.


♥ Older | Newer ❥
Assalamualaikum~
Diary About Links Follow


Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to exchange link with me.


Put or your profile and your biased here. Put something usefull.








Domo